Ir al contenido principal

BREAKING NEWS: Naix Edicions del CAOS.

Edicions del CAOS com a espai vital, com a forat negre, com a espai acotat, com a fossa abisal, com a arbre, com a batut, com a, punt i coma.
Edicions del CAOS som Paulapé i Marta Ortells. Paulapé il·lustra i Marta escriu. Per aquest ordre o per l’invers. És a dir, amb cert ordre i amb algun desconcert.
No volem deixar d’aportar el nostre gra… la nostra humil tempesta d’arena de CAOS a l’univers.
Sigueu benvingudes a aquesta faena, a aquestes ganes i a aquest joc.

Ja estan a la venda els nostres primers dos treballs! Mireu ací.
 
***

Edicions del CAOS como espacio vital, como agujero negro, como espacio acotado, como fosa abisal, como árbol, como batido, como si ná.
Ediciones del CAOS somos Paulapé y Marta Ortells. Paulapé ilustra y Marta escribe. Por ese orden, o por el inverso. Es decir, con cierto orden y con algún desconcierto.
No queremos dejar de aportar nuestro gra… nuestra humilde tormenta de arena de CAOS al universo.
Sed muy bienvenidas a este curro, a estas ganas, y a este juego.

 Ya están a la venta nuestros primeros dos trabajos. Mirad aquí.

Comentarios

Entradas populares de este blog

2016 en haikus

pèrdua de sal  tobogans, des de quan por?  bevem saliva #001  la roba estesa abans d'agafar el tren tornem a Mèxic #002  gran assemblea sofà, paraula i manta pizza no en falta! #003  el Tenderete  sempre fa ventolera! volem pols d'era #004 més aigua que vi  s'afluixen les sabates?  les mans ja dormint #005 algú comenta  que l'art no admet presses  el caos tampoc #006 oratge pasqüer ens escarota tant de vent i el peu em fa mal #007 classes comencen ments curioses regnen pissarres plenes! #008 amb pas decidit cap al llac de pins i sal  molt lluny de la nit #009

complements